Dart Ödülü (Premio Dardos) | Mimlendim #5


Ya aslında bu bir "mim" sayılmaz, ama olsun, ben ona mim demek istedim. Adını mim koydum, dırırım. İşte bütün bunlar fizik çalışamamaktan; çalışmaya çalışırken bloga bakmaktan. Aslında sanırım Kristal Kitap bana bu ödülü iki-üç gün önce verdi, tam hatırlayamıyorum, fakat 15 bloga bu ödülü dağıtmamız gerektiğinden valla hiç başlayasım yoktu. Ardından bugün Kitap İklimi'nin de  beni bu ödüle layık gördüğünü öğrenince, artık yapmak gerek diye düşünerek kolları sıvadım. Çok blog takip etsem de, isim bulma konusunda büyük bir sıkıntı yaşıyorum ve öyle olunca asla böyle uzun listeli etkinlikleri tamamlayamıyorum. Hof. 

Şimdi Dart Ödülü neyin nesidir bilmiyorum, ne anlama gelir, falandır filandır, fakat kimse de açıklamamış. Hatta soranlarını çok gördüm. O yüzden bilen, duyan, gören falan varsa bir açıklama da bana fırlatsın, yorumlar kısmı buna çok uygun bir yer hem. (Değil mi yakışıklı ;)) İşin şakası bir yana, gerçekten de merak ediyorum bu nereden çıktı, yani bilen varsa lütfen bilgisini paylaşsın.

Bu ödülün kuralları, resmi paylaşmak ve 15 bloga ödülü dağıtmak diye geçiyor, ama bence ödülün ne işe yaradığını bilmemek de bunlardan biri olabilir. Neyse, bakalım 15 blogu nereden tutup çıkartacağıım.

1. Afrodit'in Güncesi
2. Apollon'un Güncesi
3. Demeter'in Güncesi
4. Pilli Kütüphane
5. Kütüphanemden Kitap Manzaraları
6. Bidolukitap
7. İki Kapak Arası
8. Kayıp Sayfa
9. Melis Kitaplar Diyarında
10. Üşengeç Kızın Kitaplığı
11. Cemre Ne Okuyor?
12. Hayallerimde Saklı Gerçekler
13. The Reading Lady
14. One Better Day
15. Kitap Sara'yı

*Yazar derin ve rahat bir nefes alır, verir.* On beş blog bulana kadar canım çıktı, çünkü sanırım takip ettiklerim arasında bu yazıyı yazmakta en gecikenlerden biriyim! Neyse artık, bunu da hallettiğime göre mutlu mutlu kitaplarıma dönebilirim. :D

EDIT: Ya ben etiketlerken farkında değildim de, Kayıp Sayfa blogunu kapatmış :( 

Ezgi Tülü

Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi. 2014'ten beri kitaplar hakkında konuşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder